CONCEPT

Om een “totale integratie” aan te bieden werkt Pattyn DOMOTICA vaak samen met andere bouwprofessionals.

ELECTRICIEN / INSTALLATEUR

Pattyn DOMOTICA biedt zijn diensten aan om samen met u de integratie van uw project uit te werken. Omdat u als installateur vaak de tijd niet hebt om de laatste technieken van de verschillende fabrikanten uit te testen en te programmeren, kan Pattyn DOMOTICA u helpen om up-to-date te blijven vanaf de studie & ontwerp tot de realisatie en programmatie van uw project zodat u zich kan concentreren op uw core-business.

ARCHITECTEN & INTERIEUR-ARCHITECTEN

Door de grotere vraag naar comfort, multimedia, IT, GSM en PC komt domotica steeds meer op de voorgrond. Om een duidelijk antwoord te kunnen geven aan de steeds specifiekere vragen van uw klant over domotica en multimedia kan Pattyn DOMOTICA het ontwerp, de technische coördinatie en uitvoering/programmatie voor onze rekening nemen.
Samen met u streven wij naar een esthetische en gebruiksvriendelijke oplossing. Pattyn DOMOTICA nodigt u dan ook met alle plezier uit om onze demowoning te bezoeken. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

BOUWPROMOTOREN

De woning markt is verandert van een aanbod naar een vraag gestuurde markt en stelt steeds meer eisen aan consument gericht bouwen. Project ontwikkelaars en andere vastgoedbeheerders zijn op zoek naar mogelijkheden om hieraan invulling te geven. Pattyn DOMOTICA biedt interessante mogelijkheden om aantrekkelijke domotica oplossingen te bieden. Ook in de zorgsector biedt domotica verschillende oplossingen.
Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

PARTICULIEREN

U hebt bouwplannen en wil uw woning aanpassen aan uw levensritme. Pattyn DOMOTICA biedt u verschillende mogelijkheden.